A Secret Weapon For su tesisatçısı

Wiki Article

Son sorunuzdan başlayarak cevap vermek gerekirse, evet banyoda su kaçağı olursa sizin tuvaletin tavanından su akabilir. Bunun sebebi ise; banyodan betona sızan su, beton arasındaki çatlaklardan sızarak tuvaletin tavanında akabilir. Bu olağan bir durumdur.

Arıza tespiti yapan ustamız müşterimizin elinde mevcut kalebodur var ise kırılan yerin onarımını da yapar. Eğer yoksa seramik temin edilince bir sonraki güne fayans tamiri yapılır.

fifteen yıllık tecrübe ile güvenilir kaliteli ve güler yüzlü hizmet arayanların adresi Havuz bakım ve temizliğinde de 15 yıllık tecrübeye sahibiz

Dinleme: Susuz bir ortamda sessizliği dinleyin. Su sızıntısı olan bir noktadan gelen hafif bir sızıntı sesi duyabilirsiniz. Duvarların ve zeminin yakınında hafif bir su sesi varsa, su kaçağı olabilir.

Tuvalet Tıkanıklığı Açma: Tuvaletlerdeki tıkanıklıkları özel cihazlar ile hızlı ve pratik bir şekilde açarlar.

Kameralı Su Kaçağı Tespiti: Kameralı sistemler ile su kaçağının tam noktasını belirleyerek kırmadan dökmeden onarım yapıyoruz.

Sayın Ümmühan Yılmaz, Dairenizde oluşan su sızıntısını, kırmadan dökmeden herhangi bir tadilat gerektirmeden, kaçak su tespit cihazlarımız ile buluyoruz. Ses dinleme yöntemi ile yani akustik dinleme cihazları ile su kaçağının yerini noktasal olarak işaretleyerek buluyoruz. Kaçak eğer temiz su tesisatında değil, pis su gider tesisatınızdan damlama yapıyor ise o zaman su kaçağı tespit kameralı cihazlarla gider boruları taranarak bulunmaktadır.

Su kaçağı tespiti sonrasında sizing tam bir fiyat teklifi sunuyoruz. Onarım işlemleri için ek ücret talep etmiyoruz, teklifimizde belirtilen fiyatlar kapsamında hizmet alırsınız.

İlk olarak alt kata akan su sadece temiz su tesisatından olmayabilir. İkincisi su sızıntısı su kaçağı tespiti temiz su tesisatı (sıcak ve soğuk su), pis su tesisatı veya kalorifer tesisatından da kaynaklanabilir.

Temiz su tesisatı kaçağının tamiri için tek fayans veya iki fayans kırılıp kısa sürede su kaçağı tamir edilir.

Su Kaçağı Tespiti: Duvarlarınızda veya zemininizde su kaçağı olup olmadığını akustik dinleme cihazları ve termal kameralar ile tespit ediyoruz.

Bu cihaz sınıfileında ilk kez: Daha hızlı nokta tespiti için yeni Good fonksiyonu (patenti alınmıştır)

Su kaçağı nedeniyle evinizde rutubet su kaçağı tespit kokusu da olabilir. Böyle sağlıksız ortamlarda yaşamak oldukça risklidir. Bu nedenle tesisatınızdaki su kaçağını tespit ettirin ve onarımını yaptırın. “Evde Su Kaçak Tespiti” başlıklı yazımızı yararlı bulduysanız lütfen beğenin.

Evde su kaçağı bulma çalışmasında önce dairenizin ana su vanasını kapatıp su kaçağı tespit bir süre beklemelisiniz. Alt katın tavanında akan su damlama şeklindeyse, siz vanayı kapattığınız bu su kesilecektir. su tesisatçısı Eğer damlama şeklinde değilde rutubet şeklinde yada sararmalar meydana gelmişse, bu kez pis su borularını bir süre kullanmayın.

Report this wiki page